Servisne

Popravka kvara u naselju Nikola Tesla

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanje kvarona na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u Gradu.

IZGRADNjA VODOVODNE MREŽE U NASELjU PANTELEJ

Počeli su radovi na izgradnji vodovodne mreže PE DN 110 u ulici kapetana Srboljuba Bihića, u dužini od 120 metara. Zbog radova na izgradnji vodovodne mreže, moguće je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici kapetana Srboljuba Bihića.

POPRAVKA KVARA U NASELjU MILKA PROTIĆ

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Milka Protić, kod kružnog toka. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici prema fabrici LEONI i ulici Drugoj. Fabrika LEONI će imati uredno vodosnabdevanje.

KVAR NA VEZI U KNEZ SELU

Voda na površini, potreban je iskop u Knez Selu, u ulici Sv. Ilije kod broja 25. Zbog popravke priljučne veze i regulisanja pritiska, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.

POPRAVKA KVARA U NASELjU NASELjU NIKOLA TESLA

Voda sa ulice puni šahte korisnika, potrebni su iskopi u Zaplanjskoj ulici kod brojeva 62 i 74. Zbog popravke priključnih veza, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Zaplanjskoj ulici.

INTERVENCIJA U SELU POPOVAC

Voda sa ulice puni priključnu šahtu, potrebno je raskopavanje u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića kod broja 57. Zbog popravke priključne veze, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Mileta Đurđanovića, ali je moguć prekid i na prostoru sela Popovac.

NASTAVAK RADOVA U NASELjU DEVETI MAJ

Nastavljaju se radovi na zameni prvog ventila u naselju Deveti maj, u ulici Topličkog partizanskog odreda, kod broja 78a. Zbog popravke priključne veze, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice TPO.

POPRAVKA KVARA U ULICI ĐUKE DINIĆ

Voda sa ulice otiče u dvorište korisnika, potreban je iskop u ulici Đuke Dinić kod broja 43. Zbog popravke priključne veze, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Đuke Dinić.

POPRAVKA KVARA U SELU TRUPALE

Voda puni šahtu korisnika, potreban je iskop u selu Trupale, u Železničkoj ulici kod broja 55. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u selu Trupale.

INTERVENCIJA U SELU KNEŽICA

Kvar u šahti korisnika, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u ulici Vuka Karadžića kod broja 3. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u selu Knežica.

POPRAVKA KVARA U SELU MRAMOR

Potrebno je osposobljavanje prvog ventila u šahti korisnika u selu Mramor bb. Zbog intervencije, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u selu Mramor.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI NA MATEJEVAČKOM PUTU

U toku su radovi na vodovodnoj mreži na Matejevačkom putu, kod kružnog toka (iza restorana Romansa). Zbog intervencije, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Momčila Milovanovića.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com