Servisne

Popravka kvara u parku Svetog Save

JKP "Naissus" radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

POPRAVKA KVARA U PARKU SVETOG SAVE

Voda na površini, potreban je iskop u parku Sv. Save kod lokala JKP Gorica. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prostoru parka Sv. Save.

RADOVI NA MREŽI U BUBANj SELU

Voda na asfaltu, nužan je iskop u ulici Zorana Blagojevića bb. Zbog radova na mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Bubanj sela.

KVAR NA MREŽI KOD NIŠKE BANjE

Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Ženeva, na bulevaru Sv. Cara Konstantina kod broja 21. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Ženeva.

POPRAVKA KVARA U GOSTIVARSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Gostivarskoj ulici kod broja 31. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gostivarskoj ulici.

INTERVENCIJA U VINIČKOJ ULICI

Voda izbija na površinu, potreban je iskop u Viničkoj ulici kod broja 1. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u pomenutoj ulici.

POPRAVKA KVARA U MAVROVSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Mavrovskoj ulici kod broja 24. Zbog popravke priključne veze moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u Mavrovskoj ulici.

POPRAVKA KVARA U SELU TRUPALE

Voda izbija iz šahte, potreban je iskop u ulici Cara Lazara kod broja 18. Zbog popravke priključne veze moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Cara Lazara, kao i na prostoru sela Trupale.

INTERVENCIJA U SELU KNEŽICA

Voda sa ulice otiče u podrum korisnika, po proveri stanja moguć iskop u ulici Svetog Save kod broja 7. Zbog intervencije moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Svetog Save, ali je moguć prekid i na prostoru sela Knežica.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Ivana Milutinovića 10, selu Hum – Danila Price bb, Derokovoj 54, naselju Branko Bjegović – Bračkoj 8 i 13, selu Popovac – Mileta Đurđanovića 51, naselju Medoševac – Trg Republike 67, selu Gornji Matejevac – Sinđelićevoj 10 – Boina bb – Metoh bb – Vinogradarskoj 7 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Otpušenje kanalizacije na zahtev u Gornjoj Toponici (Specijalna psihijatrijska bolnica).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com