Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži u ulici Vase Čarapića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u Gradu.

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI VASE ČARAPIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Vase Čarapića, kod broja 36 gde je potreban ručni iskop i drugi iskop u II prilazu, kod broja 60. Zbog popravke vodovodne mreže i priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vase Čarapića.

POPRAVKA VODOVODNE MREŽE U VIKEND NASELjU KITICE

Voda na površini, potreban je iskop pored sela Supovac, u vikend naselju Kitice (ispod antene, kod pečurke). Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, na prostoru vikend naselja Kitice.

INTERVENCIJE U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Gavrila Principa (u sokaku), i u Calkovoj ulici br. 3, kod mesne kancelarije. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru celog naselja Gornji Matejevac.

POPRAVKA KVARA U ULICI VOJVODE GOJKA

Prso prvi ventil, potrebno je osposobljavanje servisnog ventila u ulici Vojvode Gojka, kod broja 6a. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevnje do 15 sati u ulici Vojvode Gojka.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ZVEČANSKOJ ULICI

Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u Zvečanskoj ulici, kod broja 3. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Zvečanskoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com