Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU DONjA VREŽINA

Voda na zelenoj površini, potreban je iskop u naselju Donja Vrežina,u ulici Radomira Antića kod br 29. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na širem prostoru naselja Donja Vrežina, u ulicama: Radomira Antića, Bohinjska, Mileve Marić Ajnštajn, Majora Gavrilovića, Žička, Zaječarska, deo Prosvetne i moguć prekid u okolnim ulicama do Skopske.

RADOVI U PROLOMSKOJ ULICI

Potrebna je intervencija u šahti u Prolomskoj ukici kod broja 26. Zbog popravke prvog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prolomskoj ulici.

NASTAVAK RADOVA NA NIŠAVSKOM KEJU

Nastaviće se radovi na saniranju havarije na ulivu Gabrovačke reke u Nišavu sa napomenom da neće biti zatvaranja vode za korisnike. Moguć je oslabljeni pritisak u mreži u okolnim ulicama.

POPRAVKA MREŽE U SELU MRAMOR

Voda na površini, potreban je iskop u selu Mramor,kod pumpne stanice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mramor .

POPRAVKA KVARA U SELU SEČANICA

Kvar je u selu Sečanica, na uličnom šiberu, potreban je iskop. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u selu Sečanica.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naseljima Brzi Brod, Niška Banja i Jelašnica. Zbog popravke u šahtama moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com