Servisne

JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus danas će raditi na više lokacija u gradu.

Ulica Nikole Uzunovića br. 49
Voda sa ulice dolazi u šahtu, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Nikole Uzunovića.

Suvi Do, ulica Danila Vučkovića br. 16.
Kvar u šahti, potreban je pronalazak servisnog ventila zbog zamene prvog ventila. Zbog radova na popravci priključne veze, moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u istoimenoj ulici.

Novo Selo, ulica Sime Dinića, kod brojeva 11b i 99.
Kvarovi u šahtama, potreban je pronalazak servisnog ventila radi zamene zupčaste spojnice. Zbog radova na popravci priključnih veza moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu Novog Sela (ul. Sime Dinića).

Selo Mramorski potok
Otklonjen je kvar u pumpnoj stanici“Mramor 2“ i napunjen je rezervoar. Nakon kratkog vremena očekuje se stabilizacija sistema i normalizacija vodosnabdevanja u selu Mramorski potok.

Na raskrsnici Vizantijskog bulevara i Bulevara Medijana.
Nastavljaju se radovi na ispiranju mreže i popravci složenog kvara na Bulevaru Medijana kod mosta (u blizini tržnog centra “Lidl“). Završetak radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa tokom nedelje nakon laboratorijske potvrde ispravnosti vode.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com