Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na priključnoj vezi u Bjelašničkoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarovana vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U BJELAŠNIČKOJ ULICI

Kvar na priključnoj vezi u Bjelašničkoj ulici kod broja 6 u naselju Ratko Jović, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama Kravljanskoj i delu Bombaške.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda na ulici Radisava Bokija Dimitrijevića bb u naselju Nikola Tesla, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Nikola Tesla.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U SELU MEDOŠEVAC

Kvar na priključnoj vezi u ulici Nišavske gradine kod broja 53 u Medoševcu, radi se iskop. Zbog radova na popravci priključne veze u prekidu je vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Medoševac i Popovac.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Kralja Aleksandra, i na još nekim lokacijama je potreban iskop. Zbog popravke vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Kralja Aleksandra i moguć prekid na prostoru celog naselja Gornji Matejevac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Stanislava Biničkog 61, Đačka 23, Jovana Apela 14, Danila Kiša 71, Tolstojeva 80, u selima: Medoševac na više lokacija, Mramot-Batušinački put bb, Mramorsko brdo na više lokacija i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com