Društvo

Ime novog načelnika Komunalne milicije u Nišu još uvek nije poznato. Sistematizacija i u Gradskoj upravi

Uprkos tome što je najavljeno da će novi načelnik Komunalne milicije 1.aprila stupiti na dužnost, njegovo ime još nije saopšteno. Prema rečima gradonačelnice Dragane Sotirovski, ko će obavljati ovu funkciju ubuduće i zameniti dosadašnjeg Milana Đorđevića, saopštiće načelnica Uprave za komunalne delatnosti, kojoj je i pripala Komunalna milicija novom raspodelom uprava u Nišu.

 

“Što se tiče imena novog načelnika Komunalne milicije, to ćete narednih dana saznati od resorne načelnice Uprave za komunalne delatnosti”, rekla je Sotirovski novinarima.

Od prvog apila na mesto načelinika Komunalne milicije u Nišu biće lice koje je po struci diplomirani pravnik, najavila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Ona je kazala da i Gradska uprava od 1. aprila radi po novoj sistematizacije.

“Nema novih zapošljavanja, sistematizacija uključuje ljude koji su u stalnom radnom odnosu. To su naši ljudi, stručnjaci koji rade mnogo godina. Oni ostaju sa svojim zvanjima, u zavisnosti od toga koju školsku spremu imaju. Tu se nije ništa promenilo, niti će se menjati”, istakla je Sotirovski.

Da podsetimo, od 1. januara ove godine Grad Niš umesto jedne, ima šest novih uprava.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com