Društvo

Idućeg vikenda Sajam za penzionere

Svečano otvaranje Sajma biće u subotu od 14 časova. Treći put, najstariji sugrađani, imaće priliku da kroz druženje, rad u radionicama, umetnički program i nagradne igre kvalitetno provedu slobodno vreme.

Sajam će biti održan u niškom Domu vojske 25. i 26. novembra, ulaz za sve posetioce biće besplatan.

Specijalan program na bini u kome će uživati svi posetioci pripremili su ljudi iz Udruženja penzionera Niša, Beograda, Leskovca i drugih okolnih gradova. Na manifestaciji biće predstavljene i brojne radionice poput likovne, sportske, zdravstvene, kao i sekcije za ručni rad.

Pored zabavnih sadržaja, penzioneri će imati priliku da na Sajmu, besplatno provere svoj vid i konsultuju se sa oftamologom. Takođe, u okviru Zdravstvene zone čekaju ih stručna lica iz Doma zdravlja u Nišu sa kojima će moći da se posavetuju iz raznih oblasti, pa čak i da obave neke preglede. Izmere pritisak, nivo šećera u krvi i slično.

Besplatni pregledi za posetioce

Izlagači su pripremili brojne popuste na usluge, pomagala, putovanja, a svi oni koji budu posetili manifestaciju imaće pravo da učestvuju u nagradnoj igri, koju su pripremili organizatori uz pomoć sponzora.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com