Društvo

Fondacija “Novak Đoković” obradovala paketićima decu iz socijalno ugroženih porodica

Deda Mraz je poranio u Niš, a doputovao je sa Fondacijom Novaka Đokovića. Najviše su mu se obradovala deca iz socijalno ugoženih porodica kojoj je podelio paketiće. Uz paketiće, Fondacija “Novak Đoković” je donela još jednu lepu vest u grad, a obradovaće roditelje mališana koji čekaju na vrtić.

Fondacija će pomoći renoviranje prostorija u Mesnoj zajednici Božidar Adžije koja će postati vrtić kapaciteta za 150 mališana.

„Došli smo u Niš lepim povodom, želeli smo da usrećimo mališane. Potrudili smo se da izaberemo one najmlađe kojima će pokloni da donesu najveći osmeh na lica. Meni je najbitnija stvar da mališanima omogućimo osmehe. To je osnova odakle oni crpe ljubav i zahvalnost koju će kasnije da šire u odraslim godinama i na druge ljude. Paketići su veliki, svako dete može da stane u džak sa poklonima. Smatramo da je deci najdraže to što smo mislili na njih“, kazala je Jelena Đoković, koja je na čelu Fondacije.

 

„Pozvali smo građane, ljude iz dijaspore i ljude koji prate Novaka da nam se pridruže u opremanju vrtića u Nišu za predškolce sa liste čekanja. Volimo da čujemo da ima mnogo dece i želimo da im omogućimo lepo detinjstvo.“

Inače, Fondacija je pozvala donatore da pomognu opremanje vrtića u Nišu na sajtu fundraise.novakdjokovicfoundation.org ili slanjem SMS poruke na mobilnom telefonu sa tekstom „Niš“ na broj 2205. Cena poruke iznosi 200 dinara i važi za sve mobilne mreže.

 „Saradnja Grada i Fondacije Novak Đoković je počela nedavno i presrećni smo koliko je dobre energije sa jedne i druge strane da pomognemo deci i našoj predškolskoj ustanovi. Divan je i gest Fondacije da deca sa spiska Centra za socijalni rad dobiju paketiće. Ovim je najavljena i zvanična saradnja sa Fondacijom Novak Đoković u pogledu rekonstrukcije Mesne zajednice „Božidar Adžija“ u vrtić. Takođe, Fondacija je dala zeleno svetlo i za opremanje vrtića u Brzom Brodu“, istakla je Dragana Sotirovski, gradonačelnik Niša.

Fondacija Novak Đoković podeliće paketiće socijalno ugroženoj deci u još 11 gradova.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Van svake pameti! Fondacija Novak Đoković treba samostalno da učestvuje u doniranju !! A ne da traži od naroda novac!! Novače mocan si novčano pa i pomozi deci saam!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com