Hronika

Epilog tuče na slavi u Aleksincu – tri muškarca u pritvoru, dva u bolnici

Dvojici muškaraca iz Aleksinca i jednom iz Svrljiga, Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu odredilo je pritvor do 48 časova, zbog osnova sumnje da su teško povredili dvojicu muškaraca sinoć oko 20 časova u tuči u Aleksincu, saopštilo je OJT iz tog mesta.

U saopštenju se navodi da, postoje osovi sumnje, da je do tuče došlo nakon prethodne rasprava proslavi krsne slave jednog od učesnika nemilog dogadjaja. U Univerzitetskom kliničkom centru Niš kazali su za medije da su oba povredjena muškarca zbrinuta u jedinici intenzivne nege, ali da se nalaze u stabilnom stanju.

“Muškarac (21) je nakon prijema operisan i izvadjena mu je slezina, dok je muškarac (53) na lečenju zbog višestrukih povreda grudnog koša i nosa”, naveli su u toj zdravstvenoj ustanovi.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić koji je operisan u tuči je zadobio ubodnu ranu nožem. Muškarci koji su privredeni sumnjiče se za krivično delo nanošenje teških telesnih povreda.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com