Sport

Dvadeset medalja za karate klub iz Pukovca

Prethodnog vikenda  u Blacu održan je jubilarni 10. karate turnir ” Trofej Blaca” na kome je učešće uzelo 12 klubova sa oko 15 takmičara u svim uzrasnim kategorijama u katama, pojedinačnim i ekipnim borbama. Karate klub “Pukovac” predstavljalo je  17 takmičara u 20 disciplina. Oni su osvojili  20 medalja od kojih  8 zlatnih , 5  srebrnih i 7 bronzanih. 

Karate klub iz Pukovca nagrađen je i peharom za osvojeno 1. mesto u generalnom plasamanu, ispred ekipe  “Resavice” iz Žagubice i “Viktorije” iz Lebana.

Osvajači ZLATNIH MEDALJA u disciplini kate pojedinačno su Lazar
Osmanović, Anđela Ibišević, Anja Mitrović, Marko Stević, Anabela
Ibišević, Ilija Nedeljković.  Martin Mitić, a u borbama tim pobedio je sastav koji su činili Ilija Nedeljković, Nemanja Osmanović i Veljko
Stanković.

SREBRNE MEDALJE u disciplini kate pojedinačno su Veljko Stanković, Anamarija Vušaj i Nemanja Osmanović, a  u displini borba tim, takmičili su se Marjan Marković, Milovan Mitić i Martin Mitić. Srebrnu medalju u borbi pojedinačno dobio je Veljko Stanković.

BRONZANE MEDALJE u disciplini kate pojedinačno dobili su
Mihajlo Nikolić, Anđela Durmišević, Andrija Stamenković, Viktorija
Cvetković, Magdalena Tošić, Lazar Mitrović i kata tim  u sastavu
Anđela Ibišević, Anamarija Vušaj, Viktorija Cvetković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com