Sport

Andrija Stanković prvi u Sofiji u katama

Nišlija zauzeo prvo mesto u katama

Međunarodni karate turnir “SOFIA OPEN 2024” koji je održan u subotu 20. aprila u Bugarskoj,  okupio je oko 1000 takmičara iz 15 zemalja. Nišlija Andrija Stanković takmičio se u seniorskoj kategoriji u katama i zauzeo prvo mesto.
Imao sam četiri meča, prvo kolo me je čekao takmičar iz Ukrajine koga sam pobedio rezultatom 5:0, nakon toga domaći takmičar (iz Bugarske) takodje pobeda sa 5:0, u polufinalu me je čekao odličan takmičar iz Grčke koga sam takodje pobedio maksinalnim rezultatom 5:0 i u finalu sam radio sa najboljim takmičarom iz Bugarske Angel Angov koga sam dobio rezultatom 5:0 i tako po 4. put u karijeri osvojio zlatnu medalju na ovom takmičenju (2015., 2016., 2018. и 2024.god.)”, ističe ovaj mladi Nišlija koji ne prestaje da niže medalje.
Ovog mladog sportistu, maja meseca očekuje Međunardoni karate turniri u Sloveniji i Crnoj Gori kao i Kup Srbije za seniore.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com