Sport

(VIDEO) Veliki balkanski karate seminar u Nišu

"Veliki balkanski karate seminar" održava se u Nišu 10 . februara , prvi trening u hali Osnovne škole "Mike Antić", glavna manifestacija biće održana u sali popularne Šivare.

“Da iskoristili smo dva značajna povoda , jedan povod je 29 godina od osnivanja kluba koji se pada  17. januara  , drugi povod je moje bavljenje 50 godina karateom”, rekao je za Niške Vesti Milan Đokić, predsednik Karate kluba “Ki”.

“Veliki balkanski karate seminar” na ovim prostorima funkcioniše od 2018. godine a konkretno znači da seminar drže trojica instruktora  jedan iz Sofije , jedan iz Skopja i iz Niša, pojašnjava Đokić.

On dodaje da je i ranijih godina organizovan ovaj seminar ali u Nišu nije bio uvek dobar odaziv.

“Veliki broj gostiju i vežbača se odazvao , šest zemalja su učesnice, Srbija je sedma a biće tu 119 kandidata koji će doći “, rekao je Đokić.

U hali škole Mike Antić biće održan prvi trening u petak 9. februara od 18 do 20 sati, on je otvorenog tipa.

“Glavna manifestacija  u sali “Šivare” u centru biće u subotu od 11 do 15 časova, treba reći da  nema naplaćivanja , dozvoljeno je gledanje , biće tri segmenta , ja vodim prvi , Toni Petrov iz Sofije drugi  ,  Zoran Pejov iz Skopja treći segment”, zaključuje Đokić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niške Vesti (@niskevesti)

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com