Sport

Đorđević šampion

Niški MMA borac Marko Đorđević, minule subote osvojio je zlatnu medalju, u kategoriji +93 kgm na Delta City Belgrade MMA Open turniru. Do titule šampiona došao je pobedivši protivnika iz Podgorice.

Marko Đorđević, koji je u svojoj MMA karijeri dva puta bio amaterski MMA šampion, za Niške Vesti kaže da, iskreno, nije očekivao medalju, ali je na meču dao sve od sebe i upornost i želja na kraju su doveli do toga da se oko njegovog vrata nađe zlatno odličje.

“Počeo sam pripreme odmah nakon ukidanja vanrednog stanja zbog korone. Za vreme vanrednog stanja nisam trenirao punim intenzitetom, tako da, iskreno, otišao sam na turnir neočekujući da ću biti prvi. A pored svega, konkurencija je bila izuzetno jaka. Došao sam do finala, dao sve od sebe i pobedio”; kaže Marko Đrođević.

Kao i svaki šampion i neko ko je željan takmičenja, dodaje, da već kreće sa novim pripremama i da ga uskoro očekuje jedno novo iskustvo, prema njegovim najavama, najveće u dosadašnjoj karijeri.

“Za mesec dana me očekuje možda i najveći poduhvat u mojoj karijeri. Ali o tome ćemo pričati za koji dan, jer čekamo potvrdu protivnika”, rekao je Marko Đorđević.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com