Sport

Nišlija šampion internacionalnog šampionata masaže u Srbiji

Petar Janković, maser iz Niša učestvovao je proteklog vikenda na internacionalnom šampionatu masaža održanom u Novom Sadu.

Takmičenje je održano u organizaciji “Udruzenje moć dodira” na kome je Petar osvojio 1.mesto u kategoriji wellness masaže, plasman u super finale šampionata kao i zlatnu statuetu za postignut uspeh.

Foto: Privatna arhiva

Petru je ovo treće takmicenje kao i treća nagrada.

Nosilac je titule trećeplasiranog na Balkanskom takmičenju održanog u Inđiji 2023. godine i vice šampiona svetskog super kupa održanog u Rumuniji 2023. godine.

Sada ponosno nosi i titulu internacionalnog šampiona Wellness masaže.

Foto: Privatna arhiva

Na proteklom šampionatu se takmičio pod pokroviteljstvom kompanije Masaj Kuwajt čiji je predstavnik vice šampion sveta Miroslav Škorić iz Banja Luke.

“Ovakav početak takmičarske godine rezultirao je novim znanjima, novim poznanstvima ali nadam se i novim saradnjama u budućnosti”, rekao je Petar.

Foto: Privatna arhiva

Na takmičenju je učestvovalo 84 takmičara širom sveta među kojima su Turska, Grčka, Velika Britanija, Tajland, Italija, Francuska, Ukraina, Nemačka kao i zemlje regiona Bosna i Hercegovina, Slovenija, Hrvatska, Severna Makedonija i Rumunija.

Od nastupa u budućnosti Petra očekuje Balkansko takmičenje masaže u Indjiji 25. I 26. Maja u organizaciji udruženja “Balkansko takmičenje masaža” na kome treba da odbrani prošlogodisnju titulu kao i gostovanje na događaju “Širenje svesti o značaju masaže ” koje će biti održano u Bjeljini 4. Maja u organizaciji Bojane Panić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com