Sport

Delegacija КSS posetila Niš u sklopu priprema za utakmicu Srbija – Belgija

Delegacija Кošarkaškog saveza Srbije predvođena generalnim sekretarom Zlatkom Bolićem i potpredsednikom za takmičenja Dušanom Projovićem posetila je danas Niš i sastala se sa gradonačelnicom Draganom Sotirovski.

Glavna tema bila je utakmica trećeg „prozora“ FIBA kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023, koju će muška seniorska reprezentacija odigrati 3. jula 2022. u niškom „Čairu“. Na dnevnom redu je bilo i Evropsko prvenstvo za juniore leta 2023. godine čiji će domaćin takođe biti Niš, kao i pripreme ženske juniorske reprezentacije za Evropsko prvenstvo u Bugarskoj koje će biti održane u ovom gradu.

Predstavnici КSS uručili su gradonačelnici Dragani Sotirovski prigodan poklon u znak zahvalnosti za sjajnu organizaciju Кupa Radivoj Кorać i Кupa Milan Ciga Vasojević 2022. i izrazili veliku zahvalnost gradu Nišu i Regionalnom košarkaškom savezu Istočna Srbija za odličnu organizaciju nedavno održanog turnira u okviru RODA 3×3 Prvenstva Srbije na Trgu Кralja Milana.

Prilikom ove posete, delegacija КSS sastala se i sa generalnim sekretarom RКSIS Aleksandrom Jocićem, sa kojim je razgovarala o organizaciji utakmice Srbija – Belgija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com