DruštvoHronika

Dečak (13) ranjen u lovu prebačen u Beograd na lečenje

Dečak (13) iz Pirota koji je teško ranjen u lovu prebačen je iz niškog Kliničkog centra na dalje lečenje u Univerzitetski klinički centar Srbije, saopštio je UKC Niš.

Prema navodima lekara iz Niša, dečak je prebačen u Beograd zbog “specifičnosti povreda i lekara odredjenih specijalnosti koje UKC Niš nema, a koji su neophodni za dalje lečenje”.

Odluku je doneo konzilujum, nakon ponovljene celokupne dijagnostike.

Trinaestogodišnjak ranjen je pre dva, dok je bio u lovu sa ocem u ataru sela Vlasi, u blizini Pirota. Zadobio je prostrelnu ranu butine i bedra, povrede glave, grudnog koša i abdomena, a nakon hirurškog zbrinjavanja i dijagnostike u Pirotu, dovezen je u niški Klinički centar, gde je takodje operisan.

Policijska uprava Pirot saopštila je juče da je zbog osnova sumnje da je ranio dečaka uhapšen stanovnik Pirota (59) i odredjeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati. Prema nezvaničnim informacijama, dete je ranjeno sačmarom, te je otuda i zadobilo veliki broj povreda.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com