Ako vam plejer ne radi kliknite ovde...

Promo vesti

Dan žena u Budimpešti sa Lord Travelom!

Za Dan žena Lord Travel je spremio za Vas posebno putovanje! Provedite 8. mart u gradu na Dunavu koji Vas svojim šarmom i lepotom sigurno neće ostaviti ravnodušnim!

Istorija grada koja datira više od milenijuma i po unazad, spomenici kulture, velelepne građevine, taverne i vinarije, pravi su razlog da provedete praznik žena, obilazeći grad u romatničnim šetnjama ulicama Budimpešte.

Program putovanja:

3 dana / 1 noćenje (8. – 11. mart)

1. dan BEOGRAD

Polazak iz Niša oko 19:30h sa parkinga “Tempo”, iz Beograda oko 23:30h sa beogradskog Sajma (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje obavezno kontaktirajte agenciju). Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Svetog Ištvana, Ribarske tvrđave, Budimskog dvorca, Brda Svetog Gelerta… Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno popodne. Uveče (fakultativno) krstarenje Dunavom i noćno razgledanje Budimpešte sa vodičem. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan BUDIMPEŠTA-SENTANDREJA-BEOGRAD
Doručak.

LORD TRAVEL
Svetozara Markovića 24/3
Telefon: 018/4150822
www.lordtravel.rs 
FACEBOOK
office@lordtravel.rs

U 9h napuštanje hotela i fakultativni polazak za Sentandreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Nakon toga, odlazak na fakultativne izlete – tržni centar Campona sa individualnom posetom Tropikarijumu. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju iz centra Budimpešte. Dolazak u Beograd, Obrenovac i Niš u kasnim večernjim časovima. Kraj programa

Više informacija na stranici Lord Travela!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close