Promo

Broj slobodnih radnih mesta u Nišu raste – POSLOVI INFOSTUD!

Na najposećenijem sajtu za zapošljavanje u Srbiji trenutno se nalazi 430 slobodnih radnih mesta u Nišu a sve oglase možete pogledati na poslovi.infostud.com.

Svakodnevno aktuelene male oglase za posao možete „prelistati“ i na našem sajtu u rubrici PROMO u odeljku POSLOVI U NIŠU.

Na sajtu Infostuda trenutno je velika potražnja za stručnjake iz IT sektora, ali i za radnike u ugostiteljstvu i tehničkoj podršci. Veliki broj poslova može da se obavlja i od kuće, što je i naglašeno u oglasima. A za one koji vole dinamičan posao, povećan je broj slobodnih mesta za komercijaliste na terenu.

Za veliki broj radnih pozicija nije potrebno iskustvo, ali je, naravno, ono uvek dobrodošlo. Određene pozicije zahtevaju poznavanje stranih jezika i druge veštine, a diploma nije uvek presudna.

Traži se nova radna snaga a više o ponudi poslova saznajte na poslovi.infostud.com

Na portalu poslovi.infostud.com postoji raznolika ponuda slobodnih ranih mesta, a nivo stručnosti i obrazovanje varijaru od osnovnog do visoko specijalizivanih pozicija i stručnosti.

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete, napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga. 

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu, rokovima i uslovima za prijavi, svakog dana možete pročitati ovde.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com