Kultura

Bend Zoster, Bad Copy i Nikola Vranjković u O2 – Oxygent Event Club-u

O2 – Oxygent Event Club pripremio je narednih dana i nedelja bogat program koncerata koji počinje svirkom mostarskog benda Zoster u subotu, 17. juna u 22 časa, dok će nedelju dana kasnije, u petak, 23. juna nastupiti Bad Copy, a u subotu, 24. juna predstaviće se i Nikola Vranjković sa bendom. Nastupi u petak i subotu počinju u 21 sat.

Prvi put uživo u Nišu nastupiće bosanskohercegovački bend Zoster, koji je od osnivanja 2000. godine popularnost stekao pesmama Imači kada, Vrijeme će doći, Volio sam te, Banana Stejt a kako najavljuju članovi grupe biće tu i novijih pesama koje će se naći na novom albumu Najgori.

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Mozak na pašnjak “, koja je peti singl sa njihovog novog albuma “Najgori”. Muziku i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo. Video spot za pesmu radila je mlada talentovana rediteljka Karmen Obrdalj iz Mostara.

Beogradski rep sastav Bad Copy, svirkom u Nišu proslaviće dva jubileja, 20 godina albuma Sve Sami Hedovi i 10 godina albuma Krigle.

Nastup kantautora i muzičkog producenta Nikole Vranjkovića i njegovog benda zakazan je za subotu 24. jun od 21 sat.

Ulaznice se mogu naći u agenciji Clock Travel na Trgu republike i za nastup Zostera koštaju 1.200 dinara, dok će na ulazu cena biti 1.500 dinara, dok će za promo cena ulaznica za Bad Copy biti 800 i na ulazu 1.000 dinara, kao i 1.200 dinara za koncert Nikole Vranjkovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com