Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara u ulici Branka Miljkovića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U ULICI BRANKA MILjKOVIĆA

Voda izbija na prethodno urađenoj sanaciji, potreban je iskop u ulici Branka Miljkovića, kod broja 23. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Branka Miljkovića, na prostoru od mesne kancelarije do tržnog centra “Merkator“.

KVAR NA UGLU ULICA VLADIMIRA ĆOROVIĆA I JEREMIJE ŽIVANOVIĆA

Voda curi na deoničnom šiberu, nužan je iskop na uglu ulica Vladimira Ćorovića i Jeremije Živanovića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vladimira Ćorovića, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Jeremije Živanovića, Despota Đurđa, Školskoj, Učiteljskoj, Lepeničkoj, Srbinjskoj, Grčkog prijateljstva, Petra Dobrnjca, Milovana Jovanovića. Postoji još jedan kvar na vezi u ul. Vladimira Ćorovića i ukoliko bude uslova obaviće se još jedna intervencija u istoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NASELjIMA NIKOLA TESLA, DEVETI MAJ I MRAMORSKO BRDO

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Nikola Tesla, u ulici Kragujevački oktobar, kod broja 21. Radovi u šahtama obavljaće se i u naselju Deveti maj, u ulicama: Topličkog partizanskog odreda br. 7, Zorana Cige Stojanovića br. 20a. Popravke prvih ventila planirani su i na Mramorskom brdu, kod firmi “Ergomejd“ i “Timikom Pleks“, kao i na još jednu adresu. Ukoliko vremenski uslovi dozvole da se obavi planirano moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com