Servisne

Kvar na mreži u naselju Duvanište

JKP "Naissus" radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

Kvar na vezi u naselju Duvanište

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Majakovskog, kod broja 32. Zbog popravke priključne veze vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Majakovskog, ali je moguć prekid i u nekim okolnim ulicama.

Popravka drugog kvara u naselju Duvanište 

Voda u šahti, potrebno je raskopavanje za sanaciju kvara u ulici Nikole Uzunovića kod broja 114. Zbog popravke priključne veze vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Nikole Uzunovića kao i okolnim ulicama, na prostoru od Đerdapske do Branka Miljkovića i Aleksandra Belića.

Intervencija  u naselju Nikola Tesla

Voda sa ulice otiče u šahtu, potreban je iskop u Malčanskoj ulici kod brojeva 25 i 27. Zbog popravke priključne veze vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Malčanskoj ulici i delu Zaplanjske ulice.

Popravke kvarova na prvim ventilima 
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Trupale – Boračka 5, na Čamurlijskom putu – 119 i kod Niš Ekspresa, Novo Selo – Zorana Cige Stojanovića 1 – Branislava Mišića 2A – Teslina 1 – Miloša Čupića 2, u Niškoj Banji – Carigradska 35 – Nušićeva 5 – Sinđelićeva 22, na Toponičkom putu, u selu Čokot – Maršala Tita 79, u Gornjoj Toponici – Carice Milice 7 – Braće Miljković bb, Gutenbergova 11, Ribarska 8, u selu Gabrovac – Nišavska 5, u naselju Nikola Tesla – Branislava Kostića 12 – Petra Drapšina 9v i 19 – Petra Kočića 3 – Rade Končara 27 – Niška 47 i 69, u selu Jelašnica – Braće Cvetanović 1, na bul. Sv. Cara Konstantina 181 – kod Banjske rampe, u naselju Čalije – Đorđa Stamenkovića 99, Cara Dušana 73, Vožda Karađorđa 39 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje atmosferskih slivnika u ulicama Milojka Lešjanina i Voždovoj.

Ispiranje ulične mreže u naselju Deveti maj, u ulici Sime Dinića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com