Servisne

Popravka mreže u Gornjoadrovačkoj ulici

JKP "Naissus" radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

Popravka  mreže u Gornjoadrovačkoj ulici

Voda na asfaltu, potreban je iskop u Gornjoadrovačkoj ulici kod broja 19. Zbog popravke vodovodne mreže vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u istoimenoj ulici.

Nastavak radova u Nišavskoj ulici

Radi se novi iskop u Nišavskoj ulici kod broja 3/a. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Nišavskoj ulici.

POPRAVKA KVARA U SRBINjSKOJ ULICI

Voda na površini, nužan je iskop u Srbinjskoj ulici kod broja 14. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici.

INTERVENCIJA U ULICI GORDANE TODOROVIĆ

Voda u šahti, potreban je iskop u ulici Gordane Todorović kod broja 5. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici Gordane Todorović.

INTERVENCIJA U ULICI PETRA KONjOVIĆA

Voda u šahti, potreban je iskop u ulici Petra Konjovića kod broja 32. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici Petra Konjovića.

POPRAVKE KVAROVA U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda u šahtama, potrebna su osposobljavanja prvih ventila u naselju Nikola Tesla. Zbog popravki priključni veza vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulicama: Žarka i Jelene Joković 11, Niškoj 47 i 69, Rade Končar 27, Zaplanjskoj 2 i inženjera Vladimira Jasića 14, ali je moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova i na prostoru naselja Nikola Tesla.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila na Mramorskom Brdu – Jelene Anžujske bb, u ulici Čemerničkoj 36, u Knez Selu – majora Vladana Mikićevića 12/a, Svetislava Jovanovića 7, u selu Lalinac – Moravska 26, u selu Trupale – Boračka 5, u selu Donje Međurovo – Vojislava Ilića 12, na Toponičkom putu, u Bubanj Selu – Prvomajska 3 – Maršala Tita 100, u Gornjoj Toponici – Carice Milice 7, Ribarska 8, u selu Gabrovac – Nišavska 5, u naselju Nikola Tesla – Rade Končara 27 – Niška 47 i 69 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje atmosferskih slivnika na Bulevaru dr Zorana Đinđića i u Vardarskoj ulici.

Otpušenje ulične kanalizacije u ulici Braće Stojanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com