Hronika

Dva niška velikana Minja i Miša biće ispraćena na večni počinak

Dva niška umetnika, Miroslav Miša Jović i Milan Minja Marinković biće na Novom groblju u Nišu, saopštile su porodice.

Sahrane će se obaviti u krugu porodice i bliskih prijatelja i u skladu sa epidemiološkim merama.

Minja Marinković biće sahranjen u utorak 23.marta u 15:30, a pre sahrane sveće se mogu zapaliti u kapeli od 14 časova, dok je opelo zakazano u 15 sati.

Violeta Jović supruga Miše Jovića, zahvalila se svima koji dele bol porodice u najtežem trenutku.

“Opelo i ispraćaj biće u ponedeljak, 22. marta na Novom groblju u Nišu u 16 časova u krugu porodice, zbog poštovanja epidemioloških mera.
Molimo vas da čuvate svoje zdravlje i da u ovoj epidemiološkoj situaciji ne dolazite na sahranu. Sahranićemo telo koje je odnela korona. Miša ostaje da živi sa nama koji smo ga iskreno voleli. Molim vas da ga pamtite tako kako ga poznajete, a novac koji ste nameravali da potrošite za cveće i sveće uplatite u Banku dobročinstva u Pobedinoj ulici ili na neki od računa za prikupljanje sredstava za lečenje dece. To bi Mišu i nas radovalo. Hvala”, napisala je Violeta Jović na svom facebook profilu.

Milan Marković Minja preminuo je u sedamdeset prvoj godini, on je jedna od najinteresantnijih muzičkih ličnosti u Nišu, bivši član legendarne grupe „Lutajuća srce“ Minja je bio istaknuti kompozitor, muzički producent i dirigent.

Popularni niški muzičar Miroslav Miša Jović višegodišnji čal ansambla „Groš“ zauvek nas je napustio u šezdeset prvoj godini života.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com