Kultura

Sahrana Baneta Miljkovića zakazana je za četvrtak

Sahrana Branislava Baneta Miljkovića zakazana je za četvrtak 18. avgusta u podne, a opelo u 11.30 na niškom Novom groblju.

Branislav Bane Miljković (1954.) promoter, producent i svakako najpoznatiji niški DJ preminuo je 11. avgusta u 68-godini života. Ostaće upamćen po tome što je sa Dinjom i Mikijem Lazićem osnovao Disko 13. Bio je promoter rocka, jazza, muzike u preko 3000 radio i TV emisija. Snimao je džinglove, organizovao koncerte, modne revije, radio kao voditelj na mnogim revijama i festivalima, osnivač je Jazz cluba Naissus. Karijeru je počeo još 1969. na Radio Nišu , a od ’70 . do danas ima preko 7000 izvedenih DJ programa. Povodom njegove nedavne smrti oglasile su se brojne Nišlije koje su sa Banetom sarađivale decenijama unazad, o čemu su Niške Vesti pisale.
Ako ste propustili film o niškoj Hipi dolini koji je 2017. godine uradila City Grupa, pogledajte ga na ovom linku: HIPI DOLINA – Ceo svet u jednoj dolini.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com