Sport

Nakon dobrog starta, ŽRK Naisa se sastaje sa ekipom iz Pančeva

U 13. kolu Arkus lige za žene, ŽRK Naisa se u subotu, 4. februara u 19 sati sastaje sa ekipom ŽRK Pančevo. Utakmica se igra u hali “Čair”, a ulaz je slobodan.

Kalendarsku 2023. godinu Naisa je uspešno započela. Novi trener Slavko Krnjajac doneo je i novu energiju. Osvojen je bod na „vrućem“ gostovanju u Aranđelovcu, a nakon toga je Topličanin rutinski savladan u kupu. I jedan i drugi meč je zapravo hvatanje zaleta za ono što predstoji, a to je borba za gornji deo tabele i zacrtani plej of. Prva naredna prepreka je ekipa Pančeva, koja jeste na začelju tabele, ali ovom duleu Naisa prilazi sa maksimalnom ozbiljnošću.

Na treninzima sve pršti, a trener Slavko Krnjajac pokazao je da je i dalje u dobroj kondiciji i na prirodnom mestu pivota, ali i na poziciji organizatora igre. Krnjajac je uveren da Naisa u naredni meč ulazi sa novom energijom i ubeđen je da će niška publika itekako imati šta da vidi.

Jelena Knežević i Iva Đorđević, pojačanja na levom beku i na desnom krilu su se brzo adaptirala, a napredak u igri pokazuju i devojke koje su već bile u Naisi. Jedna od onih koja tek treba da pokaže koliko vredi je i levo krilo Jelena Stojanović.

Ona ističe da se jako dobro radi i da je atmosfera u ekipi na visokom nivou. Očekuje da ljubitelji rukometa budu vetar u leđa ekipi koja želi u vrh tabele.

https://www.youtube.com/watch?v=RYtIwxlGU9M

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com