Promo vesti

Na prodaju odličan, kompletno renoviran stan – IDEALAN ZA POSLOVNI PROSTOR

Na prodaju odličan, kompletno renoviran stan u epicentru grada, sa parkingom, idealan i za poslovni prostor

Na prodaju odličan stan u samom CENTRU grada. Nalazi se u prizemlju zgrade. Površina stana je 46 m2, i po strukturi je dvosoban.

Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom u zaleđini prostorije koja je izdvojena, spavaće sobe, ostave, i kupatila. Stan je veoma funkcionalan, bez prolaznih soba, u svaku prostoriju se ide iz hodnika. Kupovinom dobijate i pripadajući podrum, i ostavu na I spratu površine 3 m2.

Takođe, uz stan dolazi i lođa koja se nalazi na visokom prizemlju i njena površina je 3,5 m2. Ono što je jako važno, dobija se i parking u dvorištu zgrade, što je velika prednost s obzirom na to da se stan nalazi u strogom centru grada. Stan je u odličnom stanju i nisu potrebna dodatna ulaganja, stolarija je PVC, roletne, parket, sređeno kupatilo. Jedan od najlepših atributa ove nekretnine je lokacija, jer se ovaj stan nalazi u neposrednoj blizini pešačke zone, marketa, pijace, parka, i drugih vitalnih lokacija. Stan predstavlja i odličnu investiciju za kasnije izdavanje, zbog blizine većine fakulteta i srednjih škola. Takođe, ova nekretnina je idealna za poslovni prostor, zbog dobre strukture i pozicije, i zbog blizine brojnih banaka, Opštine, Suda, Pošte, i drugih lokacija od značaja za poslovanje.

Cena stana je 42.000€.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili želite da zakažete termin da pogledate nekretninu sa agentom, kontaktirajte nas danas. Ova nekretnina neće biti dugo na tržištu i topla je preporuka Agencije Kitić!

[foldergallery folder=”images/galleries/kitic-stan-07″]

Tim Kitić Nekretnina
Nikole Pašića br. 30/2   
18000 Niš, Srbija   
tel:    +381 (0) 18/523-640
mob: +381 (0) 63/468-755
Posetite Naš Vebsajt! Kitic Nekretnine 
Kitic Nekretnina
 Nađite nas na Facebook-u, Google+, Twitter-u,  i LinkedIn-u.
 Ostanite u kontaktu sa nama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com