Sport

Niškim rolerašima čak 16 medalja

Takmičari Oxigen kluba iz Niša, bili su najuspešniji u trci u Inline Alpine slalomu, koja je održana za vikend u Niškoj tvrđavi osvojivši ukupno 16 medalja. Time je ovaj klub postao vodeći u plasmanu u Srbiji, u ovoj disciplini , računajući medalje koje su osvojili na prethodnih pet trka pre ove.
Osim Nišlija, na trci rolerima su učestvovali i takmičari iz Pirota , Vranja i Knjaževca. Među najmasovnijim takmičarima bili su mališani, uzrasta ispod 10 godina. Svim učesnicima su dodeljene diplome.

roleri1“Trenutno je ovaj sport u ekspanziji u našoj zemlji, dok se organizatori žale na to da lokalna samouprava ne prepoznaje njihov rad sa decom. Napominju da gradske vlasti, već unazad 12 godina od osnivanja, ne finasiraju i ne pomažu njihov rad sa decom”.

Sledeća trka biće održana 25.09. u parku Čair, u brzinskoj vožnji rolera. Očekuje se veliki broj takmičara iz više gradova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com