Sport

Radnički predstavio nove igrače i novi dres

Fudbalski klub Radnički predstavio je nove igrače i novi dres. Dva tamnoputa igrača iz Konga trenutno su u Nišu na probi nedelju dana, o njihovom ostanku odluka nakon probnog roka.

Pojačanja su: Nikola Stanković, levi bek koji je došao iz Bačke, golman Vladimir Bajić koji dolazi iz Borca i koji je danas potpisao dvogodišnji ugovor, Milan Pavkov koji je došao iz Vojvodine, zatim Dušan Živković, doskorašnji igrač Crvene zvezde, Lazar Arsić koji dolazi iz surduličkog Radnika, Anastasij Mordatenko koji je trenutno na šestomesečnoj pozajmici iz Ventspilsa, zatim centralni bek Dušan Ivanov, a tu su i povratnici u klub, Saša Stojanović Caki i Pavle Popara.

 

igrači radničkog

Predsednik kluba, Radan Ilić, zadovoljan je time što će njegovi igrači već u nedelju nositi nove “Hummel-ove” dresove, ipak pomenuo je i moguća pojačanja kada su stranci u pitanju. Dva tamnoputa igrača na probi su nedelju dana u Nišu.

“Napadač Poba Ture Jubu (1992) i ofanzivni vezni igrač Frensis Masija (1994), a njihov status zavisiće od toga u kojoj meri će zadovoljiti očekivanja šefa stručnog štaba u narednim danima”, rekao je Ilić.

Ilić je dodao da je zadovoljan i time što nijedan od igrača koji je potpisao ugovor nije potpisao na manje od dve godine, što obećava stabilnost kluba.

“Zadovoljni smo onim što smo ostvarili u ovom prelaznom roku i nadam se da ćemo imati uspešnu sezonu. Na obostrano zadovoljstvo produžena je saradnja sa odbrambenim igračima Radošem Bulatovićem i Milošem Petrovićem, koji su se obavezali na vernost klubu u naredne dve godine, tu je i Miloš Živković, koji je potpisao jednogodišnji ugovor, a novi dvogodišnji ugovor potpisaće i pouzdani bek Darko Bulatović. “, rekao je sportski direktor niškog Radničkog Marko Jovanović.

13817089 10201947626568394 775802778 n

U planu  je otvaranje „Fan šop“, u Pobedinoj ulici u kome će se prodavati roba za sve fanove Radničkog.

Fudbaleri Radničkog već u nedelju od 20 sati, igraju utakmicu prvog kola sa Čukaričkim.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com