Društvo

Završen 23. Svetosavski turnir u odbojci

Mladi odbojkaši i odbojkašice OŠ Sveti Sava zavladali su sportskim centrom Čair, tako što su u konkurenciji “pionirke” i “pioniri” osvojili Prvenstvo grada Niša u odbojci.

Zlatne odbojkaše u konkurenciji “omladinci” dobila je ETŠ Nikola Tesla a u konkurenciji “omladinke” odbojkašice Gimnazije Stevan Sremac.

Foto: Niške Vesti

Ove nedelje Čairom se orilo navijanje osnovaca i srednjoškolaca koji su dosli da podrže svoje drugove i pomognu im da osvoje ovaj 23. Svetosavski turnir u odbojci. Put do završnice bio je težak… 30 ekipa osnovnih, i 24 ekipe srednjih škola odigralo je 85 utakmica do finala.

Finalnim utakmicama prisustvovali su predstavnici Saveza za školski sport Srbije, predstavnici Saveza za školski sport grada Nisa, kao i gradonacelnik Darko Bulatović i većnik resorno zadužen za omladinu i sport Branislav Kacar.

Turnir je počeo 13.decembra, organizovan pod pokroviteljstvom Grada Nisa, a u organizaciji Saveza za skolski sport grada Nisa i Obojkaskog saveza Niša.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com