Društvo

Tužiće kladionicu jer neće da mu isplate dobitak

Čitaocu Niških Vesti R. Š. sportska kladionica „Meridian“ u Nišu odbila je da isplati 11.400 dinara, iako je ovaj prognozer iz Niša pogodio ishod utakmice američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Sakramento – Hjuston odigrane 25. novembra.

tiket

Međutim, kad je R. Š. došao na blagajnu po svoj novac, sačekalo ga je neprijatno iznenađenje. Rekli su mu da je u pitanju greška i odbili da mu isplate novac.

„Regularno sam uplatio tiket na granici minus poena 214 Sakramneto – Hjuston. Tiket je prošao autorizaciju. Kad sam došao po isplatu rekli su mi da je kvota 1, jer su, kako su mi objasnili, napravili grešku u granici. To zvanično nije nigde istaknuto u kladionici. Ubrzo sam tražio da razgovaram sa menadžerom koji je zadužen za reklamacije. Samo mi je ponovio ono što mi je i radnica rekla, da ne mogu da dobijem novac i da su mu to potvrdili i iz Beograda. Jedino što mogu je da mi isplate kvotu 1 tj. vrate uloženih 6.000 dinara. To pravo mogu da iskoristim dva meseca od dana uplaćenog tiketa. S obzirom na situaciju i da se pravdaju njihovom, a ne mojom greškom, pravdu ću potražiti na sudu“, rekao je čitalac Niških Vesti. 

turbo-isplata

I redakcija Niških Vesti zatražila je od sportske kladionice zvanično saopštenje zašto tiket nije validan kad je prošao autorizaciju.

Iako u kladionici nisu želeli da nam daju kontakt nadležnog lica za razgovor, radnica je pozvala menadžera koji nam je zakazao sastanak sledećeg dana. Međutim, menadžer se nije pojavio u dogovoreno vreme i kratko poručio, opet preko radnice, da nema šta da doda, odnosno da je zvaničan odgovor onaj koji je dobio naš čitalac – da je u pitanju greška.

Kladioničar R.Š. žaliće se resornom ministrastvu i podneti tužbu protiv kladionice „Meridian“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com