Sport

“Svi kao jedan”: Meraklije pozivaju na humanost!

Fudbaleri, stručni štab, uprava i navijači Radničkog ujediniće se u akciji sa ciljem da se pomogne onima kojima je to najpotrebnije. Ustanova “Mara” dobiće pomoć humanih Meraklija koji će na ovaj način pokazati svoju veličinu, a samim tim simbolično obeležiti jubilej povodom 95 godina postojanja.

FK Radnički pokrenuo je humanitarnu akciju pod parolom “Svi kao jedan” kojom će pokazati da je pre svega veliki klub velikih ljudi, spreman da uloži sve što je u njegovoj moći kako bi ljudima oko nas bilo bolje.

Ovog puta Ustanova socijalne zaštite – centar “Mara” dobiće neophodnu pomoć u vidu odeće, higijenskih sredstva i konzerviranih proizvoda prikupljenu od strane Meraklija i svih zainteresovanih da se priključe i pomognu.

U četvrtak 22.marta sa početkom u 12 časova na istočnoj tribini ‘Čaira’ naći će se punkt gde svako ko želi može doneti nešto od navedenog, a fudbaleri i navijači će nakon toga uručiti ovoj ustanovi svu prikupljenu pomoć.

Ovom akcijom Radnički izmedju ostalog obeležava svoj jubilej, a kako su ranije najavili još dugo će se obeležavati 95.rodjendan kluba, i to upravo kroz ovakve društvene akcije i manifestacije.

Budimo humani, budimo svi kao jedan!” poručuju Meraklije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com