Sport

Radnički raskinuo ugovore sa iskusnim defanzivcima

Na sednici upravnog odbora FK Radnički odlučeno je da se sporazumno raskinu ugovori sa defanzivnim igračima Vladimirom Volkovom (30) i Milanom Perendijom (31) koji su zimus stigli na Čair.

Volkov i Perendija su nekadašnji igrači Partizana i bivši internacionalni igrači, pa njihov odlazak iz kluba jeste iznenađenje za mnoge Meraklije. Naime, sa njima su sporazumno raskinuti ugovori zbog povreda, jer u ugovorima piše da ako nisu u stanju da odigraju više od dve utakmice, sporazumno se raskida ugovor.

“Sportski žurnal” piše da se nezvanično može čuti  da su se Volkov i Perendija navodno ogrešili o klupsku disciplinu i da je rukovodstvo kluba odlučilo da raskine ugovore, jer je bilo “nezadovoljno njihovim učinkom na terenu, a još manje ponašanjem, neprimerenim profesionalcima”.

Uoči poslednjih pet kola, Radnički se tako odrekao pomoći dvojice važnih aduta u borbi za povratak na evro-scenu, a ekipa Milana Rastavca zauzima peto mesto na tabeli, sa četiri boda manje od četvrtoplasirane Mladosti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com