Promo vesti

“Moj grad-Moj taxi”

Iako je veliki broj taxi prevoznika u Nišu, malo je onih koji se izdvajaju po kvalitetu usluga i povoljnostima koje nude.

Jedan od takvih svakako je NAISSUS TAXI, koji u našem gradu uspešno posluje skoro čitavu deceniju. Naissus je zavredio poverenje Nišlija time što je u svakom trenutku dostupan i izuzetno profesionalan na svom polju delovanja.

018/ 22 99 99

Pod sloganom “Moj grad-Moj taxi” ovo udruženje svakodnevno našim sugrađanima nudi preciznost, sigurnost i nezamenljivo iskustvo, koje samo dodatno pospešuje već uspešno poslovanje, a samim tim i uslugama dodatno daje na kvalitetu uz nova hibridna vozila.

Takođe, kvalitetnoj usluzi dodatno doprinose visokoserijski automobili četvrte generacije – Toyota Prius, čime se NAISSUS TAXI među prvima primakao standardima Evrope.

Iskusni i pouzdani vozači, od polaznog odredišta do finalne destinacije, svoj posao obavljaju profesionalno i na vrhunskom nivou. Toyota je provereni brend koji garantuje udobnu vožnju, a činjenica da hibridna vozila nisu štetna po okolinu samo je razlog više da se opredelite za ovog prevoznika.

NAISSUS TAXI
018 22 99 99
060 02 99 222
065 299 2220
063 299 222
naissustaxi.rs

Ostvarena je saradnja i sa mnogobrojnim državnim i lokalnim institucijama, privatnim firmama i stranim korporacijama, čije poverenje su stekli u najkraćem roku.

Uz vožnju po propisanim, minimalnim gradskim cenama, NAISSUS taksi svojim korisnicima nudi mogućnost besplatnog korišćenja interneta u svim automobilima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com