Promo

VI TRAŽITE POSAO – ONI TRAŽE RADNIKE: Firma iz Slovačke traži različite profile radnika

Za sve one koji traže posao, a spremni su da rade van zemlje, trenutno je u ponudi posao u Slovačkoj, tačnije u gradu Bratislava. Firma iz Slovačke nudi i pomoć oko obezbeđivanja radne vize i siguran posao.

✓ OTVARANJE FIRME U SLOVAČKOJ, NA OSNOVU KOJE SE DOBIJAJU PAPIRI ZA RAD U SLOVAČKOJ I U CELOJ EU. V ZIVNOST I SVE PAPIRE ZA RAD U EU,

✓MOGUĆE JE DOBITI I NA OSNOVU PASOŠA ZEMLJE VAN EU ( SRB, BH, MK, CG)

✓ZA POBIT NA ZIVNOST MOGU APLICIRATI I ONI KOJI VEĆ IMAJU VIZU – PRECHODNY POBIT**

 POSAO NA POZICIJI :
*Kurir – transport paketa
*Kurir – posao sa trotinetima
*Prevoznik – vožnja po EU sa dostavom
*Brigádnik – (skr. radno vreme) rad sa paketima (pošiljkama)
*Skeneristi- skeniranje paketa
*Automehaničar
*Auto – Limar
*Građevinski radovi – zidar / vodoinstalater / električar

“Stalno tražimo svestrane, fleksibilne ljude u kojima ćemo prepoznati entuzijazam i utemeljenu ambiciju. Ako verujete u svoj potencijal i želite da radite u okruženju u kojem će učenje od iskusnijih kolega pretvoriti vaš potencijal u veštinu, javite se”, poručuju iz Bratislave.

Ova ponuda poslova je za sve one koji su spremni da u Slovačkoj rade duže, ne na samo tri meseca. Raspon plate je kako najavljuju oglašivači od 750 do 3.000 evra.

Šta je trgovina (živnosť)?
Trgovina je najjednostavniji oblik poslovanja. Prema Zakonu o licenciranju obrta, obrt je kontinuirana delatnost koja se obavlja samostalno, u svoje ime, na sopstvenu odgovornost, radi sticanja dobiti i pod uslovima propisanim ovim zakonom. Samozaposleno lice za svoje obaveze odgovara svom svojom imovinom i obaveze ne zastarevaju njegovom smrću. Zakon o licenciranju trgovine ne definiše šta može biti obrt, ali sadrži tzv. negativnu definiciju, dakle, određuje šta nije trgovina. Svaka trgovina je posao, ali nije svaki posao trgovina.

Svi zainteresovani za rad u Slovačkoj i izradu vize na osnovu ‘ZIVNOSTI’ mogu da se jave radi INFORMISANJA o ovoj ponudi na telefone.

Telefon u Srbiji:           +381 61 155 44 61

WhatsApp:       +421 910 757 523

Telefon SK:      +421 910 757 523

CV poslati na mail:  posao.slovackaba@gmail.com

* SAMOZAPOŠLJAVANJE
** NAZIV RADNE VIZE

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com