Društvo

Anita Miletić: Iskreno me sramota što molim za novac!

U petak, 4. avgusta na Trgu kralja Milana prikupljaće se humanitarna pomoć za Nišlijku Anitu Miletić koja ima 22 godine i potrebno joj je lečenje u Istanbulu. Ova mlada devojka boluje od idiopatske žarišne epilepsije, a humanitranu pomoć “Sviramo za Anitu” organizuje grupa mladih koja se humanitarnim radom bavi oko godinu dana.  Akcija će trajati od 19 do 22 sata, a biće postavljene kutije u koje se može staviti pomoć. Za Anitinin odlazak na lečenje potrebno je 950 evra.

“Iskreno sam prijatno iznenađena što se vest tako brzo proširila i što su ljudi, nakon moje javne objave na Fejsbuku, reagovali. Ne iznosim rado svoju bolest u javnost i vešto sam je skrivala od očiju javnost”, kaže ova mlada devojka.

Grupa mladih organizatora, za sebe kaže da nisu pravi bend, ali preko godinu dana održavaju ovakve akcije. Za petak na Trgu kralja Milana, postaviće kutiju u koju ce ljudi moći da stave svoje donacije.

Povodom pokretanja ove akcije, Anita je  Niškim Vestima rekla:

“Iskreno me sramota što molim za novac, ali nemam drugog izbora. Cela situacija je jako čudna. Nisam ni slutila da ću nekada biti ja ta kojoj će biti potrebna pomoć tog tipa”.

Uplata se može izvršiti na račun:


Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com