Kultura

Večeras INFERNO u Kupini (VIDEO)

Večeras od 20 sati u kulturnom centru Kupina premijerno će biti prikazan hit – film “Inferno”, prema tekstu Dena Brauna, autoru romana „Da Vinčijev kod“ i „Anđeli i demoni“ . Glavnu ulogu tumači Tom Henks, a film traje dva sata.

Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sećanja u vezi bilo čega što se dešavalo prethodnih dana, Robert Langdon (Tom Henks) se odjednom nađe na meti ubice. Uz pomoć doktorke Siene Broks i dobrog poznavanja simbola, Langdon će istovremeno pokušati da pobegne iz smrtne opasnosti, ali i da reši najintrigantniju zagonetku sa kojom se do tada sreo.

Reditelj filma „Inferno“ je Ron Hauard, dobitnik Oskara za režiju za film „Blistavi um“, a pored Toma Henksa, u ostalim ulogama se pojavljuju Felisiti Džons, Omar Sija, Sidse Babet Knudsen, Ben Foster i Irfan Kan.

Scenario za film napisao je Dejvid Koup, a zasnovan je na istoimenom bestseleru poznatog autora Dena Brauna.

Film je sniman u Firenci, Veneciji, Budimpešti i Istanbulu. Od filma “Inferno” očekuje se da premaši zaradu prethodna dva (“Da Vinčijev kod” i “Anđeli i demoni”) koji su zaradili  1,2 milijarde dolara.

Premijerno biti prikazan 13. oktobra u 20 sati, cena ulaznice je 260 dinara, a više informacija o biskopskom repertoaru Kupine možete pogledati na njihovom sajtu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com