Društvo

Vučić se sastao u Nišu sa bugarskim predsednikom Radevim povodom otvaranja gasnog interkonektora

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Nišu sa svojim bugarskim kolegom Rumenom Radevim uoči ceremonije obeležavanja puštanja u rad gasnog interkonektora Srbija–Bugarska.

“Srdačan doček i izuzetan povod za ponovni susret. Zajedno dočekujemo početak rada gasnog interkonektora na kojem smo neumorno radili i koji donosi energetsku sigurnost za naše građane. Dobr onam došao dragi priatelju”, napisao je Vučić na svom Instagram profilu uz sliku sa Radevim.

Ceremoniji puštanja u rad gasovoda, vrednog 94 milona evra, u mestu Trupale kod Niša, prisustvovaće i predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev i ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuel Žiofre.

Foto: Niške Vesti, B.Lj.

Vučić će imati radni doručak sa Radevim posle ćega će obići kontrolnu sobu gasne stanice u Trupalu, a zatim zajedno sa Alijevim i Žiofreom prisustvovati ceremoniji obeležavanja puštanja u rad gasnog interkonektora Srbija–Bugarska.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com