Promo

“UKUS PRIRODE” u svim niškim radnjama Čičo Ričo – Užitak u ambalaži

Jedinstveni domaći proizvodi UKUS PRIRODE su u ponudi na policima niških radnji Čičo Ričo. Na čitavoj teritoriji grada u ukupno 11 radnji možete da pazarite  kvalitetne sokove, ajvar i ostale artikle koji vode poreklo sa juga Srbije.

Da se pripreme ovako visokokvalitetni artikli bilo je potrebno osam godina usavršavanja tehnologije, danas ovi domaćini nude ono najbolje a to je spoj tradicije i novih tehnologija.

“Do ovih rezultata i ovakvog proizvoda smo došli teškim i napornim radom, dobili smo prvoklasne artikle koji su danas bez kompromisa jesu broj jedan po kvalitetu ne samo na Balkanu već u celom svetu”, kažu iz ove domaće proizvodnje.

Sve je počelo 1993. godine podizanjem prvog zasada u mestu Lipovica u blizini Leskovca sa ciljem i idejom da od voća koje raste na ovom podneblju napravimo gotov proizvod koji će biti broj jedan po kvalitetu, tvrde ove vredni domaćini.

UKUS PRIRODE

“Pre svega dokazali smo se kao najbolji proizvodjači u primarnoj proizvodnji u našem regionu i nakon dve decenije rada, učenja i istraživanja sa najboljim stručnjacima na našim prostorima, 2012. godine nastao je brend UKUS PRIRODE po čemu je jug Srbije i poznat”.

Proizvodi UKUS PRORODE imaju zadatak da nas vrate tradiciji i zaboravljenom kvalitetu spravljanja hrane – poznatim i domaćim ukusima jela koje su pripremali naši od davnina. Konačno je takav proizvod na dohvatu ruke.

Činjenica je da odrasli ljudi u gomili informacija koje prime danas najduže pamte kako su se osećali u nekom trenutku, baš u tom segmetu ističu se artikli UKUS PRIRODE jer kada kupci prvi put probaju ove proizvode, podsete se na detinjstvo ili neki drugi značajan momenat odrastanja. Upravo ta lepa sećanja na kvalitetnu hranu  budi želju da se češće tako osećaju, samim tim svi oni postaju deo porodice UKUS PRIRODE.

UKUS PRIRODE
+381 69 1997088
info@ukusprirode.com

FACEBOOK + INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com