Hronika

Uhapšen “malčanski berberin”

N. J. iz okoline Niša se tereti da je sa svog profila na Fejsbuku, a preko aplikacije Mesindžer, u dužem vremenskom periodu slao poruke većem broju ženskih osoba, u kojima ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu.

N.J. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Beogradum, saopštio je MUP.

Reč je o muškarcu koji je u januaru izašao iz zatvora, gde je služio kaznu zbog silovanja, kaže direktor policije Vladimir Rebić za RTS.

“To je čovek koji je u januaru izašao sa odsluženja zatvorske kazne koju je služio zbog izvršenog krivičnog dela silovanja i zbog činjenice da se pojavila informacija o mogućim pretnjama u skladu sa nadežnim višim tužilaštvom izvršen je pretres i njemu je juče određeno zadržavanje, zbog dela krivičnog dela proganjanja”, rekao je direktor policije Vladimir Rebić za RTS.

Mediji su pisali o pretnjama i seksualnom uzmnemiravanju “bivšeg berberina” – takozvanog malčanskog berberina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com