Hronika

Nišlija optužen za silovanje ćerke, DNK analiza pokazala da je otac deteta

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Nišlije B. M. (52) koji je uhapšen u martu ove godine zbog sumnje da je silovao ćerku (21). B.M. je optužen da je počinio krivično delo nasilje u porodici i produženo krivično delo silovanje.

B.M. je nakon hapšenja bio osumnjičen samo za silovanje, ali je nakon sprovedene istrage njemu stavljeno na teret i nasilje u porodici.

Devojka je ranije bila smeštena u jednoj hraniteljskoj porodici, a po sticanju punoletstva izabrala je da se vrati porodici biološkog oca koji živi u Nišu, što je bila ogromna greška.

B.M. je prvi put silovao ćerku 2020. godine, a drugi put februara prošle godine. Uplašena devojka je smogla snage da progovori tek šest meseci posle drugog silovanja, kada je otišla do majke koja živi u mestu Pećinci, kod Sremske Mitrovice.

Majka je odmah odvela ćerku u Dom zdravlja u Sremskoj Mitrovici, gde je ginekološkim pregledom utvrđeno da je u poodmakloj trudnoći. Obaveštena je i niška Kriminalistička policija koja je blagovremeno reagovala i odmah započela postupak.

Nakon što je DNK analiza pokazala da je osumnjičeni B. M. otac deteta svoje ćerke, uhahpšen je i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je policijsko zadržavanje.

Nesrećna devojka je sa ćerkom zbrinuta u jednoj Sigurnoj kući, a otac bi uskoro trebalo da se nađe pred sudom i da odgovara za svoje zlodelo.

On je prilikom hapšenja negirao silovanje ćerke.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Obavestili ste me u vezi komentara na zaplenjenu koliĉinu od 1.2kg heroina dz szm vdć napisdo dličan komentar- što nije istina i zato zahtevam da mi se komentar objavi u protivnom izbrisaću Niške Vesti iz telefona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com