Hronika

Nišlija (52) koji je više puta silovao ćerku osuđen na devet godina i dva meseca zatvora

Nišlija B. M. (52) koji je optužen da je više puta silovao ćerku staru 21 godinu, nakon čega je ona rodila njegovo dete, prvostepenom presudom osuđen je na devet godina i dva meseca zatvora, saznajemo u Višem sudu u Nišu.

“Okrivljeni B.M. oglašen je krivim zbog produženog krivičnog dela silovanje iz člana 178 stav 3 u vezi stave 1 Krivičnog zakona i krivičnog dela nasilje u porodici iz člana 194 stav 1 Krivičnogo zakona i osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 9 godina i 2 meseca, u koju mu se uračunava vreme provedeno u pritvoru od 9. marta 2023. godine do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora”, kazali su u Višem sudu u Nišu.

Odlukom suda, javnost je isključena iz postupka tako da se glavni pretres odvijao iza zatvorenih vrata. B. M. je optužen da je prvi put silovao ćerku 2020. godine i to prvog dana nakon što je njegova ćerka, po sopstvenoj želji, po sticanju punoletstva došla da živi kod njega.

Užasan zločin otkriven je nakon što je devojka napustila očevu porodicu i otišla kod majke koja živi u Pećincima.

Na saslušanju u tužilaštvu B.M. se branio ćutanjem, a pred sudskim većem je negirao krivično delo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com