Društvo

“TRAUMA PARTY”: Jelena žurkom proslavila razvod braka

Jelana Rupar (35) iz Niša je u blistavo beloj venčanici sa bidermajerom u rukama i deverušama koje su joj nosile venčanicu proslavila ekstravagantnom žurkom razvod braka.

Žurka sa nazivim „Trauma“ je organizovana u jednom niškom restoranu u strogom centru grada, a enterijer je bio više nego nesvakidašnji. Gosti su do ponoći slavili Jelenin razvod, od ponoći rođendan, da bi im slavljenica, sat iza ponoći, na neočekivan način, sa svetlosnim efektima na plafonu restorana ispisala najlepšu vest koju je godinama priželjkivala – da očekuje bebu!

Jelena se pre početka spektakularne proslave razvoda slikala sa deverušama i gostima. Fotogrfisalo ju je nekoliko fotografa, a ona je krajnje profesionalno odgovarala njihovim zahtevima.

„Ideju da na ovaj način proslavim razvod dobila sam kada mi je drugarica pre šest meseci poslala fotografiju žene koja je proslavila 35 godina od razvoda“, kaže Jelena. „Pošto sam ja po prirodi ekcentrična moj prvi komentar je bio da, ukoliko se nekada budem razvodila, biće tako, ali još spektakularnije i mnogo bolje“.

Jelena nije u tom trenutku planirala razvod, ali dogodilo se.

„Niko ko stupi u brak ne razmišlja o tome da se razvede. Međutim, desilo se to što se desilo, sa suprugom smo se razveli u miru i sporazumno, ali kako ja jako volim slavlja i sve slavim, odlučila sam da proslavim i razvod. Pošto je meni sutra rođendan, večaras do ponoći slavimo razvod, od ponoći slavimo 35 rođendan, a za goste sam pripremila jedno veliko iznenađenje. U jedan sat iza ponići saopštiću im da očekujem bebu“, priča Jelena i kaže da je ovo slavlje „tri u jedan“ i da obožava da organizuje proslave. Rođendane proslavlja sa velikim brojem zvanica jer je to za nju jedina prilika, kako kaže, da skupi sve prijetalje na jednom mestu i da budu zajedno.

„Presrećna sam jer je beba dečko i zvaće se Gvozden. To za sada znaju samo nekoliko osoba, a večeras će to da bude objavljeno na plafonu restorana uz pomoć video bima i sto mojih gostiju će da padne u nesvest“.

Jelenina poruka svima je da ne treba nikada očajavati.Treba uvek biti svoj, ne biti kukavica, jer se nikada ne zna zašto je nešto dobro.

Mada je master arhitekta Jelena se nikada nije bavila poslom u struci.Godinama je u privatnom biznisu i ima modni salon.

„Diplomirala sam u roku, imam visok prosek, preko osam i po, ali se nikada time nisam bavila jer trenutno može bolje da se živi od zanata nego od mastera, na žalost. Deset godina se bavim ovim poslom i prezadovoljna sam. Inovativna sam i kreativna što se traži u mom poslu, a sve ovo što će se večeras videti moja je zamisao. Za ljude koji me poznaju to neće biti veliko iznenađenje jer su navikli da ih uvek iznenađujem.Uvek sam živela drugačije, ne da bih se razlikovala od drugih, već sam jednostavno takva rođena. Ekcentrična sam i kod mene je sve obrnuto u odnosu na druge“.

Na venčanju je Jelena imala bež i crnu venčanicu, ali ne i deveruše. Zato je na proslavi razvoda u beloj venčanici i sa deverušama. U restoranu je sve bilo po njenoj zamisli, ali u crnoj i zlatnoj boji. Crni stolnjaci, baloni, salvete.

„Svadba je bila drugačija od drugih i dosta se pričalo o njoj, a veruje da će tako biti i sa večerašnjim hepeningom“.

Jelenu je u ovoj priči podržala i njena porodica. Mama i tata su slavili zajedno sa njom i njenim društvom.

„Oduvek smo je vaspitavali da sama donosi odluke, da bude samostalna, nismo je sputavali kada se udavali, ni kada se razvodila, pa ni sada. Podržali smo i dok je studirala, htala je svoj posao da ima i tu smo je podržali. Veoma je uspešna u tome i drago nam je zbog toga. Salon je otvorila još kao student, radila je i dok je bila student, mada nije morala, ali je oduvek želela da bude samostalna“, kaže Jelenina mama Biljana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com