KulturaZabava

Teen veče uz desete Igre gladi u bioskopima Cine Grand i Vilin Grad

Ovo su desete Igre gladi, smeštene 64 godine pre prvog filma, a povodom premijere ovog dela u bioskopima Cine Grand Deta Planet i Vilin Grad biće održano tematsko, Teen veče, u četvrtak 16. novembra sa početkom u 19 sati.

Sve posetioce očekuje “Somersby” poklon dobrodošlice, dok najsrećnije posetioce očekuje i nagrada u vidu originalnih brendiranih majica iz filma.

Pokloni za sve posetice i nagrade za najsrećnije.

Lusi Grej Berd predstavlja osiromašeni Distrikt 12, a 18-godišnji Koriolan Snou je njen mentor. Šanse su protiv njega, Lusi ne predviđa pobedu, ali nakon što uspe da privuče pažnju celog Panema prkosnom pesmom tokom ceremonije žetve, Snou misli da bi mogao da preokrene šanse u njihovu korist. Kombinujući svoju teatralnost i novootkrivenu političku mudrost, Snou i Lusi se utrkuju sa vremenom da bi preživeli i otkrili ko je pevačica, a ko zmija.

Njihove sudbine su sada potpuno isprepletene – svaki izbor koji Snou donese mogao bi da dovede do naklonosti ili neuspeha, trijumfa ili propasti. Unutar arene biće to borba do smrti. Izvan arene, Snou počinje da oseća da je osuđen na propast, i mora da odvagne svoju potrebu da sledi pravila u odnosu na svoju želju da preživi bez obzira na sve.

 Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com