Servisne

U ponedeljak sunčano i toplo vreme

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Posle podne i uveče očekuje se prolazna umerena oblačnost, prvo na zapadu i severu Srbije.

Duvaće slab i umeren, zapadni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura biće od šest do 15, a najviša od 25 do 28 stepeni.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak: Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod hronično obolelih i osetlјivih osoba. Očekivane su meteoropatske reakcije u vidu bolova u mišićima i promenlјivog raspoloženja. Savetuje se odevanje u skladu sa termičkim uslovima, kao i primena adekvatnih mera zaštite od UV zračenja.

U utorak će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i toplo. U prvom delu dana suvo, a lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se posle podne i uveče. Od srede će biti malo svežije sa dnevnim temperaturama od 19 do 24 stepena.

Sredinom sedmice (u sredu i četvrtak) će kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom biti najučestaliji pa se očekuju u većini mesta, a lokalno će biti praćeni sitnim gradom i količinom padavina većom od 20 mm za kratko vreme.

Od petka sunčano, a padavine će postati ređa pojava.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com