Društvo

Seli se Cvetna pijaca

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski upoznala je direktora Javnog preduzeća za skloništa Nebojšu Stojanovića sa planom JКP „Tržnica“ Niš da rekonstruiše pijacu na Bulevaru Nemanjića u čijem prizemlju se nalazi jedno od skloništa u Nišu.

 

“Predložila sam Stojanoviću i neke nove ideje o korišćenju skloništa u gradu koje je moguće realizovati u sklopu sveobuhvatne i dogovorene saradnje Grada Niša i JP za skloništa”, napisala je gradonačelnica na zvaničnoj fejsbuk strani.

 

JP za skloništa je saglasno da se pijaca na Bulevaru Nemanjića rekonstruiše. Cvetna pijaca sa sadašnje lokacije kod Tvrđave bila bi preseljena na obnovljenu bulevarsku pijacu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. Nišlije se slatko smeju. Primila se Sokobanjka i umislila da je vlast, a sposobnosti nigde.

    1. Nisam nikad bio uz vlast al da ti odgovorim nesto Ljiljana! Zenu sa tecnijim govorom i isto tako smislenim,a na tako visokoj poziciji u Gradu,ja za 44 god. nisam doziveo. Za tebe ne znam. A to sto je iz Soko Banje? Jel znas ko je zadnji Gradonacelnik bio iz Nisa? Milos Siomonovic (onaj uvek sveze probudjen posle celonocnog partijanja-ako ga se secas uopste,jer se ni on kao rodjeni nislija nije proslavio) . Gospodja zna da bar da kaze ono sto je naucena da kaze.Koliko je strucan bilo ko ,u ovoj zemlji punoj negativne selekcije,drugo je pitanje. Bilo bi super da ni ti nisi bot kao sto nisam ni ja Pozdrav

      1. Teško je i doživeti kvalitet, jer to Beogradu i stranci ne odgovara. Za smislenost je potrebno obrazovanje a demagoškim fraziranjem je Bulatović bolje vladao. Jednom rečju “vrlo tanko”.

  2. Градоначелницу Сотировски знам још као врсног новинара, па знам да ће и у улози градоначеника бити исто тако добра.То је одговорна функција, а злураде комемтаре оставите за сада по страни.Тек је преузела дужност, дајте јој времена да се докаже, а ја тврдим, ако има добар тим и сараднике око себе, уписаће се она међу нсјуспешније, који су водили овај град.

    1. Jalovi pokušaji da se nešto pozitivno kaže o Gradonačelnici, učiteljici i prinaučenom dopisniku iz pasive. Ambicije, bez pokrića, donesoše joj nadimak “Leptirica”. Ja mogu samo da je sažaljevam i poželim brz odlazak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com