IZBORI 2022Politika

Oliver Paunović na listi Suverenista ispred Zdrave Srbije

Producent iz Niša Oliver Paunović na poslaničkoj je listi koalicije “Suverenisti” ispred Zdrave Srbije. Prema njegovim rečima on se priključio ovoj partiji jer je prepoznao “zdravu” i zelenu opciju. U politiku je ušao kao ostvarena ličnost koja ima sopstveni biznis, a ne radi ličnih interesa, rekao je Niškim Vestima.

U želji da pomogne svom gradu, a pre svega da ga promoviše na najbolji mogući način, Paunović je pre par godina došao na ideju da napravi grupu građana “Prvo Niš”. Upravo u tom periodu usledilo je poznanastvo sa liderom Zdrave Srbije Milanom Stamatovićem.

“Ličnost Milana Stamatovića, njegova poltika i njegov rad, su me privukli. Poželeo sam da sve ono što on radi u zlatiborskom kraju, način na koji se taj deo Srbije razvija, prenesemo na jug Srbije, koji stagnira duži niz godina. Nišlije znaju šta ja sve radim kada je promocija mog grada u pitanju. Osnovna tematika svih filmova koje sam radio, a koji su prikazani širom Srbije, pa i van granica naše zemlje je Niš, ili ljudi iz ovog grada koji ga čine takavim kakav jeste. Ja bih radio kampanju za Zdravu Srbiju i Milana Stamatovića i da nisam na ovoj listi, zato što Milan Stamatović nije klasičan političar. On je pre svega dobar čovek, a članovi Zdrave Srbije su iskreni i pošteni ljudi. Ovo mesto na parlamentarnoj listi me dodatno obavezuje da dam sve od sebe.“, rekao je Paunović.

Кoalicija suverenista predala je listu za republičke izbore. Paunović je peti kandidovan ispred Zdrave Srbije, a 23 na listi.

“Suverenisti zastupaju jedan zdrav nacionalni i patriotski program zasnovan na iskustvu svojih članova sa merljivim rezultatima u svojim profesijama i koji za sve što bi trebalo da se promeni uvek imaju rešenja”, izjavio je predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović nakon predaje liste kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini koalicije “Suverenisti-Saša Radulović (DJB), Milan Stamatović (ZS), dr Jovana Stojković (ŽZS)”

Lista Suverenista je prihvaćena, a ova kolicija biće pod rednim brojem 10 na glasačkom listiću.

Izborna lista sa 120 kandidata nosi naziv: „Suverenisti – Saša Radulović – Milan Stamatović – dr Jovana Stojković“. Suverenisti su priložili 10.615 potpisa podrške gradjana, od kojih je 10.104 bilo pravno valjano.
Parlamentarni izbori raspisani su za 3. april.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com