Promo

Sajam zapošljavanja na Filozofskom fakultetu

Filozofski fakultet organizuje prvi Sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije u četvrtak, 6. aprila, od 10 do 15 sati u holu ovog niškog fakulteta.

“Cilj sajma je, prventstveno, povezivanje naših studenata sa potencijalnim poslodavcima, ali je otvoren za sve zainteresovane građane. Na sajmu će se predstaviti više od 20 kompanija, institucija i ustanova sa kojima Fakultet ima uspostavljenu saradnju i koje među zaposlenima imaju značajan broj naših svršenih studenata”, rekao je za Niške Vesti Doc. dr Dušan Aleksić.

Koncept Sajma predviđa predstavljanje poslodavaca i njihove ponude poslova i praksi u direktnom kontaktu sa posetiocima na štandovima, kao i edukativna predavanja i radionice. Zlatni sponzor ovogodišnjeg Sajma je kompanija NIS, a srebrni Transcom.

Nakon uspešno realizovanog sajma profesionalne orijentacije „Moja frankofona karijera”, koji je okupio frankofone poslodavce, odlučili smo se za organizaciju sajma koji okuplja poslodavce za sve profile koje školuje Fakultet kako bi studentima završnih godina pomogli da stupe u direktan kontakt sa poslodavcima, uvide koje su im sve mogućnosti na tržištu rada, i da što lakše naprave prve korake u karijeri.

“Želja nam je i da poslodavci uvide da naši studenti, zbog koncepta studiranja i vannastavnih aktivnosti, imaju kompetencije, veštine, znanja i kvalitete za rad sa ljudima, rad u ljudskim resursima, kao i rad na liderskim i menadžerskim pozicijama”, dodaje Aleksić.

Posetioci ovog sajma zapošljavanja imaće priliku da ostvare direktan kontakt sa potencijalnim poslodavcima i ostave CV, pripremili smo i veliki broj korisnih i edukativnih radionica.

Sve informacije o ovogodišnjem sajmu (program, partneri, izlagači, brošure itd.) dostupne su na sajtu Filozofskog fakulteta OVDE.

Niške Vesti ponosni su medijski pokrovitelji sajma koji mladim, obrazovanim ljudima u Nišu pruža šansu više.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com