Promo vesti

Restilizovan Peugeot 308 na niškom sajmu (FOTO)

Na osmom Auto Moto Festu koji se održava od 6. do 8. oktobra u niškoj Hali “Čair” prvi put učestvuje auto kuća Car Box doo.

Na čak više od 2000 kvadrata u niškoj hali predstaviće se najuspešnije auto kuće koje će posetiocima pružiti ono najbolje, po povoljnim cenama.

Foto: Car Box doo

“Mi smo se odlučili da predstavimo pet vozila i tri skutera. Trenutno osmišljavamo kako da izgleda naša promocija i nećemo da vam otkivamo šta pripremamo. Biće lepo i zanimljivo, eto toliko možemo da odamo”, kažu u ovoj niškoj auto kući.

Dani održavanja sajma donesu i brojne popuste, pri kupovini automobila ali i  osiguranja. Tako će biti i ove godine. Neretko taj popust potraje do kraja meseca.

“Car Box će na niškom sajmu predstaviti modele Peugeot 208; 301; 308; 2008; 3008 i na ulazu u halu 5008. Biće izloženi i veoma traženi skuteri Tweet, Django i verovatno Metropolis”, kažu u ovoj kući za kupovinu vozila.

Foto: Car Box doo

I na ovom sajmu biće štandova na kojima su parkirani automobile sa vrtoglavim cenama. U Car Boxu kažu, njihovi automobile su pristupačni. Ipak najskuplji model je 5008 a najjeftiniji 208.

U isto vreme moćan i elegantan, izgled novog SUV Peugeot 5008 će vas na prvi pogled impresionirati. Elegantna silueta, Black Diamond krovi i završna obrada rešetke hladnjaka sa hromiranim uskrasima, diskretno naglašavaju njegovu jačinu.

Prava poslastica biće restilizovani model Peugeot 308, za koji vlada veliko interesovanje.

Na prvi pogled, primetićete snažan karakter PEUGEOT-a 308. Novi izgled njegove prednje strane ističe se znakom Peugeot lava, a nove felne Zyrcon 16” i doprinose njegovoj eleganciji. Novi PEUGEOT 308 ima i novi svetlosni potpis integrisan u nove halogene farove.

“Naša očekivanja su pre svega promocija “Car Box-a” kao novog Peugeot dilera, ali i povećana realizacija u prodaji vozila. Zbog svega toga rado dočekujemo ovaj osmi a za nas prvi Auto Moto Fest”, kažu u Car Boxu.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com