KulturaZabava

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 20. do 26. aprila

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Vilin Grad:

 

 

NEIZMERNOST 

Rim, sedamdesetih. Vreme velikih društvenih promena. Porodica Borgeti useljava se u jedan od novoizgrađenih stambenih blokova u gradu. Uprkos prelepom pogledu na Rim, iz njihovog novog stana na poslednjem spratu, porodica nije toliko bliska kao što je nekad bila. Klara i Felis više nisu zaljubljeni, ali ne mogu da napuste jedno drugo. Utočište od usamljenosti, Klara pronalazi u odnosu sa svoje troje dece. Najstarija ćerka, Adrijana (11), namerno se deci iz novog komšiluka predstavlja kao dečak, dovodeći porodične odnose do tačke prekida.

 

IZAZOV 

Torakalni hirurg Evgenija Beljajeva ima mesec dana da se pripremi za let do Međunarodne svemirske stanice, gde mora da operiše člana posade. Hoće li biti spremna za izazov? Može li ona prevazići svoje strahove i nesigurnosti? Da li će uspeti da izvede komplikovanu operaciju u nultoj gravitaciji i da kosmonautu pruži šansu da se živ vrati na Zemlju?

TRI MUSKETARA: D’ARTANJAN 

Roman Aleksandra Dime književni je klasik koji je već nekoliko puta ekranizovan za velika platna, no ova raskošna adaptacija predstavlja nove likove i brojne lokacije, od slavnog Luvra do Bakingemske palate, preko oluka Pariza do opsade La Rišeljea…

Neverovatna, herojska priča, govori o mladiću po imenu d’Artanjan koji od kuće odlazi u Pariz, nadajući se da će postati musketar garde. Uprkos neuspešnoj regrutaciji, on ipak postaje deo trojice najsnalažljivijih musketara – Atosa, Aramisa i Portosa – i ubrzo se uklopa u njihov način života. U kraljevstvu podeljenom verskim ratovima i pod pretnjom britanske invazije, šačica muškaraca i žena ukrstiće mačeve i vezati svoju sudbinu za sudbinu Francuske.

ZLI MRTVI: BUĐENJE 

Kultna horor franšiza Sema Raimija vraća se u najkrvavijem izdanju na velika platna! Premisa čitavog serijala vrti se oko drevnog sumeranskog teksta Necronomicon Ex-Mortisa, odnosno verzije Knjige mrtvih koja služi kao portal koji vodi u dimenziju punu demona.

Uvrnuta priča o dve otuđene sestre kreće kada Bet (Lili Salivan) poseti svoju stariju sestru Elie (Alisa Saterland) koja sama odgaja troje dece u malom stanu u Los Anđelesu. Njihovo ponovno okupljanje prekinuće otkriće tajanstvene knjige duboko u unutrašnjosti Eliene zgrade koja će omogućiti buđenje zastrašujućih demona i naterati Bet u bitku za preživljavanje dok je suočena s najstrašnijom verzijom majčinstva koju bilo ko može da zamisli.

 

PRINCEZA LATE I MAGIČNI VODENI KAMEN  

Jedini način da šuma ponovno dobije vodu je da vrati čarobni vodeni kamen koji je ukrao Kralj medvjeda. Princeza Lata, naš glavni lik, preuzima tu odgovornost. Unatoč preprekama, princeza Lata odbija se vratiti bez onoga po što je došla, a ta upornost i hrabrost princeze Late dovodi do raznih događaja.

Repertoar bioskopa Vilin Grad – od 20. do 26. aprila

 

Četvrtak 20. 04, Petak 21. 04.

Izazov – 19:30

Zli mrtvi: Buđenje – 22:30

Neizmernost – 17:45

Tri musketara: D’artanjan – 19:45

Princeza Late i magični vodeni kamen, Sinh. – 14:20

Munje opet! – 22:00

Mačke u muzeju, Sinh. – 16:00

Super Mario Braća Film, Sinh. – 15:30

Super Mario Braća Film, 3D, Sinh. – 17:30

 Subota 22. 04, Nedelja 23. 04.

Izazov – 19:30, 22:00

Zli mrtvi: Buđenje – 22:30

Tri musketara: D’artanjan – 19:45

Princeza Late i magični vodeni kamen, Sinh. – 11:00, 14:20

Munje opet! – 17:45

Mačke u muzeju, Sinh. – 12:40, 16:00

Super Mario Braća Film, Sinh. – 11:30, 15:30

Super Mario Braća Film, 3D, Sinh. – 13:30, 17:30

 Ponedeljak 24. 04, Utorak 25. 04, Sreda 26. 04.

Izazov – 19:30

Zli mrtvi: Buđenje – 22:30

Neizmernost – 17:45

Tri musketara: D’artanjan – 19:45

Princeza Late i magični vodeni kamen, Sinh. – 14:20

Munje opet! – 22:00

Mačke u muzeju, Sinh. – 16:00

Super Mario Braća Film, Sinh. – 15:30

Super Mario Braća Film, 3D, Sinh. – 17:30

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com